NUOTTIMYYNTI HOLVI-SIVUSTON KAUTTA OSOITTEESSA:

https://holvi.com/shop/kukimusic/


Alkeisoppikirja standardbassoharmonikalle!


Kirjaa kuljettaa eteenpäin tarina jossa seikkailevat Prinsessa Cesilia (C), Prinssi Gepponen (G) sekä Fifi (F). Aluksi etsitään bassopuolelta C-duuri eli Prinsessa Cesilia. Kuvitellaan että sormet ovat jalat ja oppilas oppii miten niillä seisoskellaan (sointu pysyy pohjassa), pompitaan (pomppubasso) ja juostaan (juoksubasso). Rytmeille on annettu mielikuvitukselliset nimet jotka kertovat sävelten mitan: kokonuotti on superlaiskuri, puolinuotti laiskuri, 4-osanuotti tasainen tallaaja ja 8-osanuotit ovat vauhdikkaita vauhtiraitoja.

Kirjan kappaleet perustuvat tiettyyn sormien asentoon jolloin oppilas pääsee heti rytinällä soittamisen makuun! :) Tutuksi tulevat niin Ostakaa Makkaraa, Maijan karitsa, Elefanttimarssi, Missä on pikkurilli kuin Pikkuiset Kultakalatkin ja monet muut!

Bassopuolen rytmiikkaa voi vaihdella oppilaan edistymisen mukaan.

Oppilaan ei tarvitse osata lukea voidakseen hypätä tarinan ja harmonikansoiton maailmaan! Musiikkivaltakunnan seikkailujen jälkeen oppilaalla on hallussa C-, F- ja G- duurit sekä mollit, eri bassorytmejä, sävelten kestot 8-osasta kokonuottiin ja diskantissa C-duuriasteikon sävelet. Tältä pohjalta on hyvä siirtyä muiden kirjojen ja sormien asentojen pariin :)

Upeat kuvitukset: Janne Kuki

Painopaikka: Kirjapaino Kuki Ky 2017, 1.painos

Hinta: 25 e + postikulut!)

Kannen kuva: Janne Kuki

IKUINEN ILOITTELU


Ikuinen Iloittelu -nuottikirja sisältää uutta ohjelmistoa standard- ja melodiabassoharmonikalle. Tästä kirjasta löydät 10 rytmikästä ja svengaavaa kappaletta musiikkiopiston kaikille perustasoille!

Ikuinen Iloittelu -nuottikirja on sävelletty vuoden 2014 Minä Soitan Harmonikkaa -kilpailuihin. Toinen painos.

Kappaleiden sävellykset: Henna-Maija Vannemaa ja Jonna Pirttijoki-Helanen

Kannen kuvitus: Janne Kuki

Painopaikka: Kirjapaino Kuki Ky, Nivala

Hinta: 24 euroa + postituskulut

Flow-Tango


FLOW-TANGO


Flow-tango on tyyliltään jazzia ja argentiinalaista tangoa yhdistävä temperamenttinen kappale. Kappaleen kantaesitti Joni Stein Primus Ikaalinen -kilpailussa vuonna 2014. Mukana myös vapaavalintaiselle instrumentille soveltuva 2-ääni!

Kappaleesta on saatavissa ääninäyte sähköpostitse! :)

Hinta 9 e + postituskulut