Henna-Maija Vannemaa (os.Kuki)


Henna-Maija Vannemaa on monipuolinen muusikko, jolla on vankka esiintymiskokemus useiden vuosien ajalta! Henna-Maija luo tilaisuuteesi toivomasi tunnelman taidoikkailla sävellyksillään ja sovituksillaan. Myös laulaminen ja juontaminen onnistuvat!

Laadukas musiikkielämys voidaan toteuttaa konserttina tai taustamusiikkiesityksenä. Henna-Maijan voit tilata esiintymään niin soolona kuin eri kokoonpanojen riveissä! Esimerkkejä kokoonpanoista löydät rullaamalla sivua alaspäin.

Ohjelmisto on laadittavissa tilaajan toiveiden mukaisesti!


www.facebook.com/acchenna

www.instagram.com/acchenna

Lastenmusiikkia päiväkoteihin, kouluihin, lastenjuhliin ja lastentapahtumiin!


Henna-Maija Vannemaan omat sävellykset ja sovitukset pirskahtelevat iloa ja toiminnallisuutta! Kappaleiden mukana pientenkin lasten on helppo laulaa, tanssia, musisoida ja leikkiä mukana!


Kappaleiden aiheina ovat esimerkiksi luonnon ihmeet, tunteet ja ystävyys.


Kokoonpanoa voi laajentaa viulistilla, basistilla ja rumpalilla!

Duo Henna&Susanna

Club for Five -lauluyhtyeen Susanna Lukkarinen ja Henna-Maija yhdistivät voimansa ja lopputuloksena syntyi konsertillinen raikkaasti sovitettuja sävelmiä tanssilavoilta!


Konsertti sopii täydellisesti niin tanssimusiikin ystäville kuin esimerkiksi ikäihmisille palvelukoteihin!Myös tilaajan toivoma ohjelmistokokonaisuus onnistuu!

Henna-Maija Vannemaa Quartet


Vannemaan johtaman yhtyeen musiikki koostuu uusista, melodisesti koukuttavista originaalisävellyksistä, jotka yhdistelevät suomalaisittain kaihoisaa nykykansanmusiikkia, ranskalaista katujazzia ja tangorytmiikkaa.


Vannemaan kvartetin täydentävät nykykansanmusiikin huippuosaajat:

Timo Alakotila, piano

Esko Grundström, basso

Jesse Ojajärvi, rummut


Albumi kuunneltavissa Spotifystä:


Tilaa albumi itsellesi Holvi-kaupasta: