Elämyksellisiä joogahetkiä live-musiikilla


Henna-Maijan suosittu Lempeä jooga livemusiikilla - kokonaisuus sopii joogan ensikertalaisillekin. Tunnilla pääset irtaantumaan arjen pyörityksestä ja pysähtymään oman kehosi, mielesi ja hengityksesi äärelle. Lempeät jooga-asennot tuovat kokonaisvaltaista hyvinvointia. Rentoutus tapahtuu livemusiikin säestyksellä.


Minulla on laadukkaat Sarwayogan välineet (bolsterit, matot, vyöt, blokit) 10 hengelle, joten voin tulla pitämään joogatunnin toivomaasi paikkaan!

Henna-Maija Vannemaa on valmistunut RYT200 Flow-joogaopettajaksi (Hima Happiness/Joanna Koskinen johdolla) sekä lasten joogaohjaajaksi (Barnyoga/Anne Slåen).

Polttarit tiedossa tai kaveriporukan rento illanvietto?


Ohjaan hersyvää Skumppajoogaa ja voin tulla välineineni toivomaasi paikkaan! Joogaan voi sisällyttää polttarisankarin tai kaikkien osallistujien lempimusiikkia :)

Haluaisitko kokeilla lentävällä matolla lentämistä tai sateenkaaren maalaamista taivaalle?

Lasten jooga ja perhejooga - tunneilla aikuisetkin pääsevät kokeilemaan heittäytymistä lapsen mielikuvituksen maailmaan! Veikeillä ja hauskoilla satujoogaan pohjautuvilla tunneilla vuoroin kohotetaan energiaa ja vuoroin rauhoitetaan kehoa ja mieltä.
Tunnit soveltuvat 3-vuotiaasta ylöspäin.